Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ



Εγινε χτες η παρουσίαση του βιβλίου ο «Αγνωστος Βάρναλης και 19 αδημοσίευτα ποιήματά του». Παρέστησαν αρκετοι εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης και bloggers. Ηταν μια εκδήλωση ζεστή που στους παλαιότερους δημοσιογράφους θύμισε «εκδηλώσεις της δεκαετίας του 70, όπου άκουγα καινούρια πράγματα». Ηταν τόσο όμορφα χθες, τόσο ζεστά και φιλικά που συγκινήθηκα. Με γύρισαν σε άλλες εποχές, σε πολύ καλές εποχές». «Ήταν μια σπίθα απαραίτητη σήμερα για να ανάψουμε φωτιές».  
Στην ωραία ατμόσφαιρα της εκδήλωσης συνέβαλε ο φιλόξενος και καλαίσθητος χώρος του τσιπουράδικου «Ο μπούσουλας», όπως και το προσωπικό που συμμετείχε ψυχή τε και σώματι».  
Η εκδήλωση ξεκίνησε με θεατρική απόδοση ενός σατιρικού κειμένου του Βάρναλη με τίτλο «Λόγια και πράξις» από τους ηθοποιούς Στέλιο Γερανή και Κατερίνα Φωτιάδου. Συνεχίστηκε με τις ομιλίες των Γιώργου Σαρρή, Γεωργίας Λαδογιάνη και Διονύση Τσακνή με συντονιστή τον Νίκο Μπογιόπουλο. Ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι, τσίπουρο κρασί, μεζέδες και τραγούδι.  Αναλυτικό ρεπορτάζ, τις ομιλίες και τις παρεμβάσεις θα τα αναρτήσουμε τις επόμενες μέρες.
Σήμερα με κάποιες φωτογραφίες μια πρώτη εικόνα της εκδήλωσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου